2022 European Masters & Instructors Seminar a Suïssa

El passat dia 10 de setembre va tindre lloc a Lucerna (Suïssa) l’European Masters & Instructors Seminar 2022.

Aquest seminari va ser dirigit pel Gran Mestre Han Sang Hyun i pel Mestre Lee Chul-Kyung, president i director tècnic de l’Associació Europea de Haidong Gumdo respectivament.

L’esdeveniment va concentrar a mestres i instructors de tota Europa per un dia d’entrenament tècnic i teòric. El programa va incloure teoria de les posicions de Haidong Gumdo, continguts d’una classe, els atributs d’un bon mestre, combat lliure i més… Tot donant principal importancia als mètodes d’ensenyança, així com a l’essència del Haidong Gumdo.

Després de 4 anys des de l’últim seminari europeu a Atenes al 2018, aquesta ha sigut una magnífica oportunitat per tornar a entrenar tots junts.

Catalunya va estar representada pel Chong Kwanjangnim Andreu Martínez de l’escola Juche Kwan i el Kwanjangnim Ricard Torres de l’escola Lee Young Badalona.

La delegació espanyola la van completar la Mestra Lee Yoo Young, el Mestre Javier Romero, el Mestre Víctor González y en Samuel Lee.

Haidong!

Altres notícies

Entrega de cinturons negres a Lee Young Badalona 2022

Entrega de cinturons negres a Lee Young Badalona 2022

El dissabte dia 24 de setembre de 2022 es van entregar diplomes de cinturó negre a l’escola Lee Young Badalona. El Kwanjangnim Ricard Torres va atorgar: Raúl Fidalgo: 2n DAN Albert Sánchez: 2n DAN David García: 1r DAN Enhorabona a tots pel continu esforç en l’aprenentatge i desenvolupament del Haidong Gumdo a Catalunya. Haidong!

Nova promoció d’instructors a Catalunya

Nova promoció d’instructors a Catalunya

El passat dia 24 d’Agost va tindre lloc a la seu central de l’Associació Espanyola de Haidong Gumdo un examen per a instructors. El tribunal va ser format pel Gran Mestre Lee Dong Kyu, acompanyat pel Delegat per a Catalunya, el Chong Kwanjangnim Andreu Martínez. Catalunya va presentar a 4 candidats. Enhorabona a tots! Kyobomnim […]