3r Campionat de Catalunya 2017

El passat diumenge 26 de març va tenir lloc a Barcelona el 3r Campionat de Haidong Gumdo a la nostra comunitat.

Tres escoles (Juche Kwan, Cos Olímpic i Lee Young Badalona) hi van ser presents amb alumnes i àrbitres. El Delegat per a Catalunya Andreu Martínez va fer esment del visible creixement que les escoles de Haidong Gumdo estan gaudint al territori català. Fet que permet millorar la qualitat d’aquests campionats. Va ser una oportunitat única de germanor, aprenentatge i millora tant d’alumnes com d’àrbitres.

El campionat va constar de modalitats de cinturó de color i cinturó negre, que anaven des de formes individuals, tall de paper, apagar espelmes, combat preestablert, combat lliure i sword dance, fins a tall de bambú per als instructors.

Donem les gràcies a l’organització, als Mestres de les diferents escoles, als alumnes i als familiars que van venir a animar-los.

Haidong!

Veure més fotografies a aquest àlbum de Facebook

Altres notícies

Seminari Europeu per a Mestres i Instructors 2017

Seminari Europeu per a Mestres i Instructors 2017

Els dies 28 i 29 d’Abril va tenir lloc a Munich (Alemània) el Seminari Europeu per a Instructors i Mestres. Un esdeveniment anual dirigit pel President i pel Director Tècnic de l’Associació Europea, el Mestre Han i el Mestre Lee respectivament...

Seminari Nacional a França amb el Mestre Han y Mestre Lee

Seminari Nacional a França amb el Mestre Han y Mestre Lee

El Sabumnim Ricard Torres va viatjar fins a París per assistir al seminari nacional...