Curs Autonòmic 2023

El passat dissabte 29 d’abril va tindre lloc a Barcelona el Curs Autonòmic de Catalunya 2023. L’esdeveniment anual on les escoles de tota la delegació catalana de Haidong Gumdo tenen l’oportunitat de compartir un dia d’entrenament.

El curs va ser dividit en dues sessions. La de matí, exclusiva per a cinturons negres, i la de tarda, per a tots els cinturons.

Les dues parts van ser dirigides pel Chong Kwanjangnim Andreu Martínez, el Kwanjangnim Ricard Torres i el Kwanjangnim Jesús Moreno.

Es vàren repassar continguts tècnics així com exercicis que van posar a prova la condició física dels assistents.

Agraïm l’assistència de tots els alumnes que, un cop més, van deixar palès el compromís i la dedicació de les escoles de Catalunya. Amb la seva actitud, queda ben clar que el Haidong Gumdo va més enllà de la part física. 

Haidong!

Altres notícies

Examen cinturons de color de l’escola Juche Kwan (maig 2023)

Examen cinturons de color de l’escola Juche Kwan (maig 2023)

El passat 20 de maig va tindre lloc a l’escola Juche Kwan, a Barcelona, un examen de pas de grau per a cinturons de color. El tribunal va estar format pel Kwanjangnim Jesús Moreno i Paula Moreno. Es varen obtenir els següents graus: Enhorabona a tots. Haidong!

24è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

24è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

El dia 25 de març de 2023 l’escola Lee Young Badalona va celebrar el seu 24è examen de pas de grau per a cinturons de color. El Kwanjangnim Ricard Torres ha presidit el tribunal acompanyat per Raúl Fidalgo. S’han obtingut els següents graus: Enhorabona a tots. Haidong!