Curs internacional a Alemanya

Els dies 4 i 5 de març de 2023 va tindre lloc a Stolberg (Alemanya) un curs dirigit pel Director Tècnic de l’Associació Europea de Haidong Gumdo, el Mestre Chulkyung Lee

Des de Catalunya el Chong Kwanjangnim Andreu Martínez i el Kwanjangnim Ricard Torres hi van ser presents.

El primer dia el Mestre Lee va explicar moviments fonamentals, tall de paper, combat i diferents maneres de treballar formes individuals.

El segon dia, per a Mestres i Instructors, es va fer especial èmfasi en mètodes d’ensenyament així com contingut tècnic de nivell avançat.

Agraïm al Mestre Seung-Eun Chae la bona rebuda i a tots els seus alumnes per la bona organització de l’esdeveniment.

Haidong!

Altres notícies

24è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

24è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

El dia 25 de març de 2023 l’escola Lee Young Badalona va celebrar el seu 24è examen de pas de grau per a cinturons de color. El Kwanjangnim Ricard Torres ha presidit el tribunal acompanyat per Raúl Fidalgo. S’han obtingut els següents graus: Enhorabona a tots. Haidong!

Curs per a cinturons negres a Ourense

Curs per a cinturons negres a Ourense

El passat dia 4 de març va tindre lloc a Ourense (Galícia) un curs per a cinturons negres 3r DAN (o superior) que va comptar amb la presència de les delegacions de: Andalusia, Astúries, Catalunya i Galícia. El curs va ser impartit pel Gran Mestre Lee Dong Kyu, President de l’Associació Espanyola de Haidong Gumdo. […]