Entrenament conjunt Juche Kwan i Lee Young

El dissabte dia 19 de setembre es va realitzar a un entrenament conjunt de les escoles Juche Kwan i Lee Young, a Badalona.

Els alumnes varen compartir dues hores d’entrenament, respectant les mesures de precaució a l’entrar a l’escola i durant l’entrenament.

Aquesta vegada no es varen poder fer exercicis amb parelles, però en el seu lloc el Chong Kwanjangnim Andreu Martínez, juntament amb el Kwanjangnim Ricard Torres i Kwanjangnim Jesús Moreno, van cobrir l’apartat de moviments fonamentals, sèries de talls i una mica de teoria.

Haidong!

Altres notícies

Examen cinturons de color de l’escola Juche Kwan (desembre 2020)

Examen cinturons de color de l’escola Juche Kwan (desembre 2020)

El passat mes desembre va tindre lloc a l’escola Juche Kwan, a Barcelona, un examen de pas de grau per a cinturons de color. El tribunal va estar format pel Chong Kwanjangnim Andreu Martínez i el Kwanjangnim Jesús Moreno. Es varen obtenir els següents graus: Victoria Moreno: vermell-negre. José María Moreno: marró-vermell. Rocio Garcia: taronja. […]

16è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

16è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

L’escola Lee Young Badalona ha celebrat el seu 16è examen de pas de grau per a cinturons de colors. El Kwanjangnim Ricard Torres va presidir el tribunal d’examen format també pels cinturons negres Bernardo Fidalgo i Raúl Fidalgo. Es van obtenir els següents graus: Vermell Carlos García David García Marró-Vermell Rubén Herrero Carlos Arjona Roger […]