Exàmens de cinturó negre a Ourense 2022

El dissabte dia 4 de juny va tindre lloc a la seu central de l’Associació Espanyola de Haidong Gumdo (Ourense) una convocatòria nacional d’examen per a cinturó negre.

El tribunal va estar presidit pel Gran Mestre Lee Dong Kyu, acompanyat pel Kwanjangnim José Manuel Soto i el Kwanjangnim Ricard Torres.

Des de Catalunya, l’escola Lee Young Badalona va presentar tres candidats, dels quals es van obtenir els següents graus:

Raúl Fidalgo 2n DAN
Albert Sánchez 2n DAN
David García 1r DAN

Enhorabona a tots!

Haidong!

Altres notícies

22è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

22è examen cinturons de color de l’escola Lee Young Badalona

El dia 2 de juliol de 2022 l’escola Lee Young Badalona va celebrar el seu 22è examen de pas de grau per a cinturons de color. El Kwanjangnim Ricard Torres ha presidit el tribunal acompanyat per Raúl Fidalgo, Albert Sanchez i Bernardo Fidalgo. S’han obtingut els següents graus: Luis Crisol: Vermell Ernest Gomis: Marró Nico […]

I Open Lee Young Badalona 2022

I Open Lee Young Badalona 2022

Dissabte passat es va realitzar el I Open Lee Young Badalona 2022 de Haidong Gumdo. Un campionat amistós fet a l’escola amb l’objectiu de preparar futur Campionat de Catalunya. Es van fer formes individuals, tall de paper, apagat d’espelmes i combats preparats. El campionat va ser retransmès en directe des de YouTube. Gràcies als cinturons […]