III Campionat d’Espanya 2016

El passat 26 de Novembre (2016) va tenir lloc a Badalona (Barcelona) el III Campionat d’Espanya de Haidong Gumdo.

En la seva tercera edició, i per primer cop a Catalunya, quasi 90 participants van compartir un dia de Haidong Gumdo. Organitzat per la Delegació Catalana, han sigut mesos d’esforç constant per aconseguir reunir a participants de totes les comunitats sota un mateix sostre.

L’esdeveniment va començar amb un seminari de tres hores a càrrec del Gran Mestre Lee Dong Kyu, president de la Asociació Espanyola de Haidong Gumdo.

Per la tarda, després de dinar, es va iniciar la competició. Sword dance, combat preparat, combat lliure, apagar espelmes, formes, tall de paper i tall de bambú, aquest només per als cinturons negres.

Un esdeveniment anual obligatori, que reforça la presència del Haidong Gumdo en l’àmbit nacional. Va ser un campionat molt positiu amb espai a millora. Per a què els següents campionats siguin iguals o millors, sempre endavant.

Donem les gràcies al Mestre Javier Romero, delegat d’Andalusia; al Mestre Miguel Angel Fernandez, delegat d’Astúries; al mestre José Manuel Soto, delegat de Galícia; al Mestre Pedro Campillo, delegat d’Illes Balears i al Mestre Victoriano Nicolás, delegat de Múrcia, per la seva col·laboració com a àrbitres i com a responsables de les seves respectives comunitats autònomes. Als altres àrbitres, mestres i instructors per fer que aquests esdeveniments siguin possibles. A l’organització de l’esdeveniment, encapçalada pel Mestre Andreu Martínez, delegat de Catalunya, el Mestre Ricard Torres i el Mestre Jesús Moreno. A tots els alumnes i voluntaris, component indispensable d’aquest campionat. Als patrocinadors per la seva confiança en nosaltres. I a l’Ajuntament de Badalona per la seva col·laboració en l’esdeveniment.

Per descomptat, també al Gran Mestre Lee Dong Kyu per la seva tasca constant amb el Haidong Gumdo a tot l’estat espanyol i per la seva confiança en la Delegació Catalana.

Per acabar, us fem saber que l’any vinent el IV Campionat d’Espanya se celebrarà a Astúries.

Haidong!

iii-campionat-espanya-haidong-gumdo-2016-1

iii-campionat-espanya-haidong-gumdo-2016-2

Altres notícies

Juche Kwan entrega un 2n DAN

Juche Kwan entrega un 2n DAN

Els instructors Andreu Martínez i Jesús Moreno de l’escola Juche Kwan fan entrega del dobok, cinturó i diploma de 2n DAN a Joan Torres...

Examen de cinturons de color a l’escola Juche Kwan novembre 2016

Examen de cinturons de color a l’escola Juche Kwan novembre 2016

Ahir, 5 de novembre de 2016, es va realitzar a l'escola Juche Kwan de Barcelona examen de cinturó de color...