Seminari Europeu per a Mestres i Instructors 2017

Els dies 28 i 29 d’Abril va tenir lloc a Munich (Alemània) el Seminari Europeu per a Instructors i Mestres. Un esdeveniment anual dirigit pel President i pel Director Tècnic de l’Associació Europea, el Mestre Han i el Mestre Lee respectivament.

Des de Catalunya el Kwanjangnim Andreu Martínez, el Kwanjangnim Ricard Torres i el Sabumnim Jesús Moreno hi van ser presents. Formant conjuntament amb els Kwanjangnims Javier Romero i Víctor González, la Delegació Espanyola.

Durant els dos dies es varen tocar diferents apartats: moviments fonamentals (amb les explicacions detallades i filosòfiques de cadascun dels moviments), formes, teoria, actualitzacions de reglaments, presentacions de com donar classes i treball amb aenjongum, entre d’altres.

Va ser un autèntic plaer poder veure treballar els Mestres Han i Lee, qui amb els seus ràpids moviments i precisos talls van meravellar els assistents.

És de vital importància que Catalunya tingui sempre presència en aquests esdeveniments. Ara totes aquestes actualitzacions han de ser transmeses a la resta d’alumnes de Catalunya, per tal de millorar els diferents aspectes del Haidong Gumdo a la nostra comunitat. Així com seguir gaudint d’aquest art marcial.

Haidong!

Delegació Espanyola amb el Mestre Corné, Han i Lee al mig.
Fotografia de grup

Altres notícies

Examen cinturons de color a l’escola Juche Kwan

Examen cinturons de color a l’escola Juche Kwan

El dia 20 de maig de 2017 va tindre lloc a l'escola Juche Kwan un examen de pas de grau per a cinturons de color...

3r Campionat de Catalunya 2017

3r Campionat de Catalunya 2017

El passat diumenge 26 de març va tenir lloc a Barcelona el 3r Campionat de Haidong Gumdo a la nostra comunitat...