Seminari Nacional a França amb el Mestre Han y Mestre Lee

El passat dissabte 28 de gener va tindre lloc a les afores de París el seminari nacional francès.

Aquest va compondre de 2 seminaris (matí i tarda) on el Mestre Lee Chul-Kyung (Director Tècnic de l’Associació Europea) i el Mestre Han Sang Hyun (President de l’Associació Europea) van compartir el seu coneixement.

Des de Catalunya el Sabumnim Ricard Torres, amb el consentiment del Mestre Lee Dong Kyu, va viatjar fins a França per participar-hi i poder així portar les actualitzacions a Barcelona.

Al matí, el Mestre Lee, va repassar els fonaments del Haidong Gumdo. Explican’t les tècniques més bàsiques que poden ser aplicades fins als cinturons negres més alts. Detalls, explicacions i demostracions per entendre el correcte funcionament de cada una.

A la tarda, només per a instructors, el Mestre Han va repassar formes més avançades així com transmetre exercissis avançats per a cinturons negres.

Després d’aquest seminari és clar que tenim molta feina a fer si volem pujar el nivell tècnic a Catalunya, i a Espanya.

És molt important poder assistir a aquest tipus d’esdeveniments, no només per ampliar la família del Haidong Gumdo, sinó també per poder estar sempre al dia. Oferint als alumnes el millor ensenyament en el llarg camí del Haidong Gumdo.

Haidong!

Altres notícies

3r Campionat de Catalunya 2017

3r Campionat de Catalunya 2017

El passat diumenge 26 de març va tenir lloc a Barcelona el 3r Campionat de Haidong Gumdo a la nostra comunitat...

5è examen de cinturons de color a l’escola Lee Young Badalona

5è examen de cinturons de color a l’escola Lee Young Badalona

El dia 15 de Gener es va realitzar examen de Haidong Gumdo a l’escola Haidong Gumdo Badalona a càrrec del Sabumnim Ricard Torres...