VII Campionat d’Espanya 2023

El dissabte 25 de novembre de 2023 va tenir lloc a Barcelona el 7è Campionat d’Espanya de Haidong Gumdo.

Després de la seva anterior edició al 2019, aquest esdeveniment va reunir més de 70 participants, incloent-hi competidors i àrbitres. L’esdeveniment va començar amb un breu seminari impartit pel Gran mestre Lee Dong Kyu, 7è DAN i President de l’Associació Espanyola de Haidong Gumdo.

Seguidament es va donar va iniciar la competició, que va incloure modalitats com a tall de bambú, tall de paper, apagat d’espelmes, formes individuals, formes per parelles, combat preestablert, combat lliure, sword dance individual i sword dance grupal.

Per a donar clausura a l’esdeveniment es van lliurar els següents trofeus:

  • Millor competidor cinturó color: Luis Crisol
  • Millor competidor cinturó negre: Isidro Monge
  • Millor dojang: Lee Young Badalona
  • Millor delegació: Catalunya

Enhorabona a tots els competidors els qui, sense importar el resultat, van demostrar un nivell de respecte i decòrum digne d’artistes marcials practicants de Haidong Gumdo.

Agraïment a l’organització de l’esdeveniment, el Mestre Andreu Martínez, el Mestre Ricard Torres i el Mestre Jesús Moreno, així com a la resta d’alumnes que el van fer possible.

Agrair també als delegats autonòmics presents, el Mestre Javier Romero, el Mestre Manuel Soto, el Mestre Park Kyu Han i el Mestre Miguel Angel Fernández. De la mateixa manera agrair també la col·laboració dels àrbitres oficials.

Per a finalitzar agrair a la Mestra Lee Yoo Joung, directora tècnica d’Espanya, pel seu lideratge i al Gran mestre Lee Dong Kyu pel seu incansable suport per al desenvolupament del Haidong Gumdo a Espanya.

Haidong!

Veure totes les fotografies

Altres notícies

Examen cinturons de color de l’escola Juche Kwan (desembre 2023)

Examen cinturons de color de l’escola Juche Kwan (desembre 2023)

El passat 16 de desembre va tindre lloc a l’escola Juche Kwan, a Barcelona, un examen de pas de grau per a cinturons de color. El tribunal va estar format pel Kwanjangnim Jesús Moreno. Es varen obtenir els següents graus: Enhorabona a tots. Haidong!

Examen cinturó negre Novembre 2023

Examen cinturó negre Novembre 2023

El dia 11 de novembre de 2023 va tenir lloc en la seu central de l’Associació Espanyola de Haidong Gumdo (Ourense, Galicia) un examen nacional per a cinturó negre. Els aspirants de 1r DAN fins a 4t DAN es van desplaçar des de les diferents delegacions territorials, van demostrar davant del Gran Mestre Lee Dong […]